Een echte winkel, echte service en persoonlijk advies.

Workshop basiskennis lockmachine

Deze workshop is bedoeld voor mensen die een lockmachine hebben staan en er vertrouwd mee willen raken en voor mensen die interesse hebben om er eens mee te werken, maar er zelf nog geen bezitten.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 35,00

Delen op social media

Details

In deze workshop wordt er op een eenvoudige manier kennis gemaakt met de machine, u leert de mogelijkheden van het apparaat kennen en kunt deze daarna toepassen bij het maken van kledingstukken.

Het inrijgen, naald verwisselen, schoonmaken krijgt aandacht, hoe werkt de draadspanning, het differentieel transport, de steeklengte en mes breedte. Wanneer gebruik je drie of vier draden, wanneer naai je zonder mes? We gaan de meest voorkomende stof soorten verwerken, een rolzoompje maken, hoeken maken, aan en afhechten, een 3-draads en een 4-draads locksteek verwerken en een flatlocksteek (platte locknaad) uitproberen. Natuurlijk komen de manieren om de naden af te werken ook aan bod.

U brengt uw lockmachine mee inclusief accessoires, garen (liefst 4 verschillende kleuren) en extra naalden. (dit is ook te koop tijdens de workshop, 10% korting op materialen)

De machine moet in orde zijn, wij kunnen hem op deze tijdstippen niet repareren.

Bent u (nog) niet in het bezit van een lockmachine dan kunt u op een van onze machines werken.

Maximaal 5 deelnemers, de workshop gaat door bij 3 aanmeldingen en duurt ongeveer 3 uur.

Data: Heeft u interesse, meld u dan aan en ik geef u door wanner de volgende mogelijkheid is tot het volgen van deze workshop.

Kosten: € 35,= per persoon inclusief gebruikte stoffen, die u mee naar huis neemt als voorbeeld, kopje koffie of thee.

Kennisniveau: geen

Inschrijven kan via e-mail indenschroer@outlook.com , telefonisch of per bericht 06-83552813

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.