Een echte winkel, echte service en persoonlijk advies.

Modal, Crepe, Polo, Denim, Gemeleerd, Jersey's

De Modal jersey is een biologische jersey, tricot gemaakt van cellulose uit beukenhout. Het is ongeveer 50% hygroscopischer dan katoen. De wasbaarheid, kleur echtheid en krimp zijn te vergelijken met een katoenen jersey. Deze jersey heeft een mooie glans en is bijzonder zacht en soepel en blijft dat ook na alle wasbeurten. Heerlijk koel in de zomer maanden.

Crepe jersey is een jersey, tricot geweven op een speciale manier waardoor het korrelig effect ontstaat. Onze kwaliteit jersey-crepe is hoogwaardig en heeft een zeer hoog draagcomfort, is kreukarm. Dit is een weefsel dat in alle seizoenen draagbaar is.

Polo-jersey is een piqué geweven jersey, tricot, heeft een luxe uitstralen en is onderling uitstekend te combineren.

De Denim jersey stoffen hebben een hoge rekbaarheid, waardoor ze te verwerken zijn in zowel heel strakke als wijdere kledingstukken met een hoog draagcomfort.

De gemelleerde jersey is er in verschillende fijne kwaliteiten, deze hebben als groot voordeel dat ze door de meerkleurigheid een snelle goede combinatie knnen vormen met zowel ander jerseys en tricots, maar ook met ander weefsels.

 

 

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2