Een echte winkel, echte service en persoonlijk advies.

Wat ging het jaar snel, dag 2017, hallo 2018

Terug blikken op een jaar.

Veel fijne klanten, die mooie stoffen kopen en hun nog mooiere creaties komen showen.  Webshop klanten die een bedankje sturen, waardoor je dag altijd weer een goede is. Trouwe, lieve cursisten die prachtige ideeën meebrengen en uitvoeren, tips en aanvullingen geven aan mede cursisten en aan mij.

Mede hierdoor zijn nieuwe fournituren, stof merken en workshops geintroduceert naast het inmiddels  vertrouwde  assortiment.

Pret-a-Porter, een patroonblad met fijne duidelijke patronen, die een goede pasvorm hebben en waar een duidelijk patroonblad bij zit. Een groot maat bereik heeft ( S-M-L-XL XXL). Alle stoffen van Milliblu's lagen ook in de winkel. Hier gaan we zeker me door, in het voorjaar komt een nieuwe uitgave en natuurlijk ook weer de stoffen besteld.

 

Schnittmuster Berlin was er in 2016 ook al, maar vanaf dit jaar hebben ze er een echte fan bij. Ik maak met veel plezier hun ontwerpen. Ze zijn origineel, passen goed het patroon is op mooi stevig papier gedrukt. Super!

 

 

Stenzo digitale paneel stoffen voor kinderen en volwassenen, samen met de patronen van Super Nova een groot succes. Leuke, gekke prints allemaal op oeko-tex gecertificeerde katoenen tricot, maken samen met de patroontjes voor kinderen dat er te gekke jurkjes, truien, broekjes en ga zo maar door onder de naaimachines vandaan komen. In 2018, nieuwe prints, nieuwe patronen en het allerleukste is dat er nu ook een dames jurk bij komt. Afwachten dus, eerst carnaval en dan moeten ze er zijn!

De lock-workshop was ook een groot succes, wordt zeker vervolgt, maar zoals gezegd het jaar is omgevlogen. Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Nieuwe fournitren zullen blijven komen, met dank aan de mensen die het steeds weer bedenken en uitvoeren. Als klapper deze keer de magneetjes om op je schaar te zetten als maat aanduiding. De naalden twister van Prym krijgt ook een mooie vermelding. geen gezoek en ook geen rondslingerende naalden meer.

 

Al met al een jaar om dankbaar voor te zijn!

Wij wensen u prachtige feestdagen en een mooi, gezond en creatief 2018 toe.

Heel graag tot ziens in onze winkel of webshop.

Aimée

Geef een reactie