Een echte winkel, echte service en persoonlijk advies.

Herfst- en winter collectie

Na een heerlijke zomer weer flink aan het werk.

De stoffen van de herfst- en winter collectie kwamen dit jaar heel snel binnen, heel veel tegelijk zodat er af en toe in mijn halletje nauwelijks meer te lopen was.

Uitpakken is wel super leuk, alles bekijken en bewonderen,  soms met verbazing  dat ik het toch echt zelf besteld heb. (De stoffen voor de winter worden in maart en april uitgezocht). Na het uitpakken gaat alles naar de bovenverdieping. daar maak ik de foto's voor de webshop en wordt de boel in de kassa gezet en geprijst.. Gelukkig wordt het oud papier en de plastic apart ingezameld, want daar heb ik wel wat van.

 

Tussendoor heb ik voor het eerst bij Stenzo stoffen ingekocht. De hele familie mee om er daarna nog een gezellige dag van te maken in de laatste vakantie week.

 

 

 

 

 

 

Hele mooie jersey stoffen ingekocht vooral voor kinderen, maar ook twee mooie dames jersey's meegebracht. De "gezichten" jersey's zijn heel goed in het najaar te gebruiken, voor een makkelijk te maken model met een mooi resultaat. De super Nova patronen zijn ook goed te doen voor de beginnende naaisters,  door de mooie print op de stoffen krijg je er een geweldig kledingstuk van voor je kleine oogappel.

Na het dagje verlof snel weer verder.

De stoffen van Toptex, (Knipmode en Burda), Hilco stoffe, (heel veel Knipmode en de hele Knipmode bijlage van september in onze collectie! Maar ook veel in Sandra, Diana en Ottobre), Editex, (leverancier van alle stoffen die in La maison Victor te zien zijn), Bittoun, (excusieve stoffen), gewoon prachtig, staan in het systeem. De stoffen van Gossypium uit Italie zijn er         intussen ook.

En nu voor het weekeinde werd de Milliblu's collectie geleverd. Ook deze collectie is nieuw voor mij. Weer uitpakken, opruimen, fotograferen, prijzen en natuurlijk het patroonblad goed bestuderen. Dat kan gelukkig in de avond uren onder het genot van een glaasje wijn.

 

 

 

Milliblu's - daartoe behoren  designstoffen met mooie prints, patronen met praktische pasvormen, met liefdevolle details maar ook waardevolle tips rond om het naaien en voor je eigen individuele look.

De stoffen die gebruikt zijn verdeeld over 5 catogorien.

The woodlands, laten we naar buiten gaan, van de kleurenpracht van het bos genieten en de laatste zonnestralen meepakken. Zo mooi is de herfst.

ONE LOVE, de expressieve rapportmotieven zijn een ware liefdesverklaring aan de 70er jaren, want ze staan voor vrijheid en pure levensvreugde.         Good vibes only!

Bedazzled, elke met de hand getekende lijn betovert: zo uniek, eenmalig en perfect onperfect als wij zelf zijn!

Rock Candy, rock in het monotone jaargetijde en breng meer en veel kleur in je leven!

Midnight Romance, Dress up!! Nu wordt het feest! Zeg ja tegen de DIY-looks van topklasse!

 

 

 

 

Geef een reactie