Een echte winkel, echte service en persoonlijk advies.

Algemene voorwaarden / Verzendkosten

Bedrijfsgegevens:

www.online-stoffen.eu  is de webshop van In den Shroer dames- en kinderstoffen

Adres:  

In den Schroer dames- en kinderstoffen Oude Baan 32 6286 BE Wahlwiller

e-Mail:

info@online-stoffen.eu

 

Internet:

www.online-stoffen.eu

Telefoon:

+31 (0)43-4511775 of +31 (0)6 83552813

Eigenaar:

 Aimée Bindels

Bank:

Rabobank, Nederland

IBAN :

NL98 RABO 0102895988

BIC (swift):     

RABONL2U

BTW nr:

 NL159670366B01

KvK nr:

14092684

 

 

 

Algemene Voorwaarden:

Alle genoemde prijzen op de website zijn in euro, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Type en/of drukfouten voorbehouden. De zending wordt verzorgd door PostNL. 

Verzendkosten: 

 

LAND

VERZENDKOSTEN

VERZENDCONDITIES

 

Nederland

€ 3,84   

Brievenbuspost

 

 

€ 5,75 (boven € 50,- gratis)

Aflevering  met Track & Trace

 

 

€ 17,- (Rembours)

Betaling via postbode, aflevering huisadres, Track & Trace

 

België

€ 6.75 (boven €100,- gratis)

Brievenbuspost of pakketpost *    

 

Duitsland

€ 6.75 (boven €100,- gratis)

Brievenbuspost of pakketpost *

 

Denemarken

€ 14.00

Brievenbuspost of pakketpost *

 

Frankrijk

€ 14.50

Brievenbuspost of pakketpost *

 

 

 

 

 

Italië

€ 17.00

Brievenbuspost of Pakketpost *

 

Luxemburg

€ 11.25

Brievenbuspost of pakketpost *

 

Noorwegen (geen BTW) ***

€ 18.85

Brievenbuspost of pakketpost *

 

Oostenrijk

€ 13.25

Brievenbuspost of pakketpost *

 

Spanje

€ 19.25

Brievenbuspost of pakketpost *

 

United Kingdom

€ 14.75

Brievenbuspost of pakketpost *

 

Zweden

€ 17.00

Brievenbuspost of pakketpost *

 

Zwitserland (geen BTW) ***

€ 18.85

Brievenbuspost of pakketpost *

 

Europa, andere landen ** / ***

€ 18.85

Brievenbuspost of pakketpost *

 

Wereld, overige landen (no VAT)  ***

€ 22,45

Brievenbuspost of pakketpost *

* Pakketpost:

- Zendingen zwaarder dan 2 kg of pakketjes dikker van 3 cm worden verstuurd als pakketpost.
- U ontvangt een Track & Trace code (opvolging van zending).
- Handtekening voor ontvangst is vereist. (alleen buitenland)
- Pakketje is verzekerd tot € 500,- (alleen buitenland).

** Europa, andere landen:

Suomi (Finland), Norge (Norway), Polska (Poland), Suisse / Schweiz (Switzerland), Shqipëria (Albania), Andorra, Bosnia and Herzegovina, Cyprus, ?eská republika (Czech Republic), Eesti (Estonia), Føroyar (Faroe Islands), Gibraltar, (Greece), Greenland, Ísland (Iceland), Latvija (Latvia), Malta, Moldova republic of, Monaco, Portugal, România (Romania), Slovenská republika (Slovakia) and Slovenija (Slovenia).

** Extra toeslagen:

Eventuele extra toeslagen (importheffingen, douane, etc.) voor zendingen naar landen buiten de economische Europese gemeenschag (EEA) zijn voor rekening van de ontvanger.

Bestellingen:

Wanneer u een bestelling heeft gedaan bij online-stoffen.eu ontvangt u een bevestigingsmail.
Door het plaatsen van een bestelling verklaart u zich zonder voorbehoud akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, opgesteld door online-stoffen.eu.

Betaalmethoden online-stoffen.eu:

Oline-stoffen.eu kent verschillende mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

1. Vooruitbetaling:

U kunt het totaalbedrag overmaken naar:

Bank:            Rabobank
Rekening nummer IBAN: NL98 RABO 0102895988

 BIC:    RABONL2U

t.n.v. In den Schroer stoffen te Wahlwiller onder vermelding van uw ordernummer.

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

2. Paypal:

U betaalt electronisch via Paypal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Kijk voor meer informatie op de website van Paypal.

3. IDEAL :

Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Indien uw IDEAL betaling onverhoopt is mislukt, gelieve het orderbedrag dan over te boeken naar onze Rabobankrekening o.v.v. uw bestelnummer.

Leveringen:

Wij leveren uitsluitend na ontvangst van een betaling. Betaling vindt plaats via bank overschrijving, Paypal of iDEAL. Na ontvangst van betaling worden de artikelen verzonden.

Levertijden:

Bestellingen worden over het algemeen de dag van betaling verzonden (u ontvangt het  track and trace nummer van uw pakket) en binnen enkele dagen na betaling afgeleverd door PostNL. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen twee tot tien werkdagen geleverd. De bestelling wordt op werkdagen ( van maandag tot en met zaterdag (met uitzondering van feestdagen) afgehandeld. 

Bestelling zelf afhalen:

De verkoop vindt plaats via onze online stoffen webwinkel. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw bestelling in onze “stenen ”winkel af te halen. U komt tijdens de openingstijden van In den Schroer stoffen of u maakt telefonisch een afspraak op een tijdstip dat beter uitkomt.

Ruilen & Retourneren:

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Alle annuleringen dienen schriftelijk aan kenbaar te worden gemaakt binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten. Dit kan via e-mail of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en faktuurnummer te vermelden. Producten die voor u op maat gemaakt of gesneden zijn (stoffen), kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw banknummer (IBAN) nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan online-stoffen.eu  heeft gedaan. Dit i.vm. eventuele fraude met terugbetalingen.

Afkoelperiode:

Volgens de wet Koop of Afstand heeft u het recht (een deel van) uw bestelling te ruilen dan wel te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u gemaakte producten of speciaal voor u bestelde producten zoals bijvoorbeeld stof die op maat voor u is afgesneden of kleding die voor u op maat is gemaakt. De artikelen dienen, niet gebruikt, in ongeschonden staat, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling (voldoende gefrankeerd) weer in ons bezit te zijn.

Wilt u iets ruilen? Neem dan eerst via mail contact met ons op zodat we het artikel vast voor u kunnen reserveren. In overleg sturen wij na ontvangst van uw retour het nieuwe artikel op. 

Wilt u iets retour sturen? Na ontvangst van uw retour storten we direct het aankoopbedrag per omgaande terug op uw rekening. De verzendkosten zijn voor de koper. U kunt artikelen retour zenden naar:

 In den Schroer dames- en kinderstoffen, Oude Baan 32, 6286 BE Wahlwiller, Nederland.

Indien u na het versturen van de te retourneren artikelen nog vragen hebt, kunt u deze vraag mailen naar indenschroer@planet.nl  o.v.v. "retouren", of u neem telefonisch contact op.

Aansprakelijkheid:

De kleuren van de getoonde artikelen proberen wij zo nauwkeurig mogelijk te presenteren. Echter doordat de kleurinstelling en mogelijkheden van beeldscherm, lichtval, etc. kunnen afwijken, kunnen wij de kleur niet  voor 100% garanderen. Retouren op grond van lichte kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet accepteren. Bij twijfel bel of e-mail ons met uw vragen. Wij zullen onze uiterste best doen u zo snel mogelijk te antwoorden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor druk- en of typefouten, waardoor onopzettelijk een verkeerde prijs is weergegeven. Online-stoffen.eu  zal de prijs dan z.s.m. aanpassen. Prijswijzigingen voorbehouden. Online-stoffen.eu is niet aansprakelijk voor letsel, dat is ontstaan door verkeerd en/of onredelijk gebruik van de artikelen.

Online-stoffen.eu is niet aansprakelijk bij overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij onze leveranciers, stroomstoringen, server- en of computer storingen en transportproblemen.

Alle pakketten en of poststukken worden geleverd aan het door u opgegeven adres. Controleer uw adres voordat u uw order plaatst. Indien een verkeerd adres is opgegeven, geef dit dan zo snel mogelijk door. Als er geen aanpassing is gemaakt, zijn wij niet aansprakelijk voor de verzending en aflevering van het pakket

Copyright:

Niets van deze site mag worden gekopieerd, verdubbeld, verspreid, veranderd, overgenomen of op welke manier dan ook, zonder eerst schriftelijk toestemming te vragen aan online-stoffen.eu